EngelsNederlands
Facebook
Gastenboek

Dit is het gastenboek van Yu&Mi. Laat gerust een berichtje achter.

 

Voeg reactie toe.
Posted by john op 26-11-2008/15:58
I visited Yu&Mi for the first time lastnight. It is a perfect seting for a relaxed massage, I had an amazing massage from Angel a gorgeous talented Lady who gives an excellent massage I was totally satisfied relaxed and smiling when I left. An amazing massage from an amazing Lady

Bedankt Angel tot de volgende keer J x

Posted by peter op 25-11-2008/21:41
Ben verzot op thaise dames en ben blij dat er bij jullie een paar aanwezig zijn.Soom en Jill ken ik al enige tijd en wilde eens iets anders proberen.
Dus afgelopen zondag was ik weer in de buurt van de leenderweg en dacht laat ik maar eens binnen wippen om te kijken of er wat leuks rond loopt.En it was my lucky day, een mooie NIEUWE thaise dame kwam zich voorstellen aan me.Dus mijn keuze was snel gemaakt.Het werd dus CLAUDIA !!
Ze doet dus echt niet onder voor de andere 2.Het was echt een heeeeeeeeerlijke massage.Het zit ze in hun bloed.Dus iedereen die van thaipoppetjes houd kan ik ook Claudia aanbevelen.Meid bedankt dat je er bent, heb ik nog meer keuze.Want een beetje afwisseling op z'n tijd is niet verkeerd.Thuis eet ik al van 1 bord, dus wil ik dat buiten de deur zeker niet.Je gaat me snel terug zien. x

Posted by m. op 22-11-2008/02:22
was vorige keer bij shona en heb nog nooit zo'n lekkere massage gehad. En zie dat ik hier een bericht kan achterlaten en dat heb ik nu dus even gedaan.
Super fijn en lekker tot de volgende keer.
x M

Posted by rob op 22-11-2008/00:02
Nikki, bedankt voor de fijne tijd.
x

Posted by geilepeter op 21-11-2008/10:40
Ik kom al jaren bij YUMI. Jammer dat de prijzen weer verhoogd zijn, maar dat houdt me niet tegen. Ben helemaal weg van Soom, wat een mooie meid en wat een lichaam. En ze kan masseren, wow. Als ik bij haar ben geweest, ben ik een ander mens. Zij weet hoe ze met je grote vriend om moet gaan, de stouterd!
Een TOPPERTJE!!!

Posted by gcsub op 18-11-2008/19:43
Ik had een paar weken geleden een geweldige afspraak met Renee. We hebben een paar uurtjes enorm van erotiek genoten in de delphin. Ze is top!

En wat een prachtige nieuwe foto's op de site. Echt klasse.

Posted by Alvin op 10-11-2008/16:36
Vandaag voor het eerst naar Yu&Mi geweest, ik had gekozen voor Doebie..... Jeetje ik kan er niet over uit maar wat een lekker ding ben jij zeg (volgens mij had ik dat al gezegd tegen je?)

Je bent niet alleen mooi ,maar ik heb ook gewoon fijn zitten/ liggen kletst met je!

Op ze Amsterdams gezegd: Top wijffie..

Alvin

Posted by Peter op 10-11-2008/15:20
Vorige week woensdag bij Doebie geweest en daar heb ik dus echt geen spijt van . Jezus 1.78 en alles is lekker aan haar en super erotisch........x

Posted by peter op 06-11-2008/16:55
Vanmiddag bij Daniella geweest. Dit was de 2e keer en het blijft een schatje. De massage was heerlijk en de rest ........
Ik verheug me op de volgende keer. We hebben afgesproken voor een trio.
Daniella is echt een aanrader.

Posted by Donny ( Eddy ) op 02-11-2008/14:12
Nikkie,

Hartelijk bedankt voor dat onvergetelijke uurtje., gister. Beetje jammer dat de leuke dingen in het leven zo snel voorbij gaan :P ;)
Maar ik daarom zeker een keer terug.
Gr en xtje voor Nikkie.