Erotische massage

Yu & Mi Massagesalon te Eindhoven staat bekend om zijn subtiele handelingen die door onze prachtige dames worden uitgevoerd om u met een erotische massage in uiterste extase te brengen. U komt vermoeid bij ons binnen en gaat als herboren naar huis na één van onze exclusieve massages. Als u kiest voor de Aqua Schuim massage wilt u nooit meer anders. Uiterst erotisch doordat u wordt gemasseerd met schuim en water. Daarna nog een body 2 body massage waarbij de dame als een slangenvrouw over uw lichaam beweegt en een speciale techniek toepast. Deze techniek is incl. HP. Kosten van deze massage voor de tijdsduur van 30 minuten zijn € 85,00. Uiteraard is het mogelijk om langer van deze massage te genieten. U betaald hiervoor een extra tarief. Deze tarieven zijn terug te vinden op onze website.

Meer extravagantie iets voor u

Bent u meer van de soft SM massages, dan hebben wij voor u de Shogun massage, een zeer erotische massage die gericht is op het extravagante, het strenge en stevige van de dominante masseuse die een extreme massage uitvoert in een spannende ruimte genaamd The Fantasy Room. Alleen de naam brengt u al naar het hoogtepunt. Denk daarbij aan die strenge prachtige dame die u onderdanig houdt en uw fantasie is compleet. Voor de prijs hoeft u deze speciale ervaring niet te laten, slechts € 165,00 euro voor een heel uur. Wilt u anderhalf uur onderdanig zijn en extreem gemasseerd worden, dan betaalt u daar slechts € 250,00 voor. Bel meteen voor een afspraak 040-2125669.

Liever als echtpaar?

Voor alle koppels of echtparen hebben we de speciale Koppelmassage die uiteraard ook gezien kan worden als een behoorlijk erotische massage. Als koppel wordt je gemasseerd door 1 of 2 masseuses. Open minded echtparen kunnen dus ook bij Yu & Mi terecht om hun horizon te verbreden in de ruimste zin des woords. Genoeg van het alledaagse? Probeer het eens, het verruimt uw sexleven en blaast het nieuw leven in. Reserveer tijdig om de V.I.P. room te reserveren voor deze uiterst bijzondere massage. Bel 040-2125669 Yu & Mi aan de Leenderweg te Eindhoven.